Christine Avlund

Christine er specialist i social selling og har mange års praktisk erfaring med virksomhedskommunikation og branding på sociale medier. Derudover har hun en kandidatuddannelse fra Copenhagen Business School med speciale i content marketing og sociale medier.

Sissel Anker Nielsen

Sissel har flere års erfaring i det professionelle arbejde med online kommunikation og sociale medier samt en kandidatuddannelse i kommunikation og marketing. Til daglig hjælper hun virksomheder med at opnå resultater på sociale medier, og arbejder både operationelt og strategisk.

Hvad laver vi?

Vi har dyrket den professionelle brug af sociale medier, og ved hvad der skal til for at skabe relevant, målrettet, engagerende indhold, der tiltrækker kunder til din forretning.

0 opslag har vi postet på de sociale medier

Det siger vores kunder

Julie Thestrup, RobinHus A/S 

“Vores oplevelse med daily SOCIAL har været 5-stjernet!

“Vi havde brug for hjælp til at dyrke potentialet i de sociale medier, og samarbejdet med daily SOCIAL har både pustet liv i vores sociale tilstedeværelse og givet os flere følgere til vores profiler på Facebook, Instagram og LinkedIn! Det er primært gennem daily SOCIALs indsats og den læring, vi har fået gennem dem, at vi i dag føler os rustet til arbejdet med de sociale medier.

Et succesfuldt samarbejde – som vi klart vil anbefale andre!”

Ring til os på 78 70 30 80 eller skriv til info@dailysocial.dk

Fang Christine på 78 70 30 82 eller på christine@dailysocial.dk

LinkedIn

Fang Sissel på 78 70 30 81 eller på sissel@dailysocial.dk

LinkedIn