Project Description

Drift af sociale platforme og sparring på strategisk niveau

“Øget konkurrencemæssig fordel på markedet”

RobinHus har en af branchens mest benyttede hjemmesider og benytter sig af effektiv internetmarkedsføring. Den landsdækkende mæglerkæde ønskede at udnytte de sociale medier og gå forrest i branchen på den digitale front for hermed at skabe en øget konkurrencemæssig fordel på markedet. På baggrund af en skræddersyet social media strategi, der over 12 måneder blev integreret fra ledelsesniveau til den enkelte mægler, har RobinHus formået at skabe de ønskede resultater. I dag arbejder virksomheden med en stor viden om den rette strategiske brug af de forskellige platforme.

Daglig drift og content

60%

Strategi

30%

Undervisning

10%

“Jeg kan på det varmeste anbefale dem til andre”

“daily SOCIAL har været en seriøs og kompetent samarbejdspartner omkring vores tilstedeværelse på LinkedIn. De skræddersyede en hands-on workshop efter vores behov, hvor de på baggrund af indgående viden om platformen gav os direkte implementerbar rådgivning. De er grundige, engagerede og gav os reel hjælp til effektiv brug af LinkedIn – ikke varm luft og buzzwords. Jeg kan på det varmeste anbefale dem til andre.”
Frederik Bruhn-Petersen, Direktør, RobinHus A/S

“Vores oplevelse med daily SOCIAL har været 5-stjernet!”

“Vi havde brug for hjælp til at dyrke potentialet i de sociale medier, og samarbejdet med daily SOCIAL har både pustet liv i vores sociale tilstedeværelse og givet os flere følgere til vores profiler på Facebook, Instagram og LinkedIn! Det er primært gennem daily SOCIALs indsats og den læring, vi har fået gennem dem, at vi i dag føler os rustet til arbejdet med de sociale medier. Et succesfuldt samarbejde – som vi klart vil anbefale andre!”
Julie Thestrup, Marketingchef, RobinHus A/S

Ønsker du også en markant øget synlighed på de sociale medier?

Ring 78 70 30 80 og få hjælp til din strategiske tilstedeværelse på de sociale medier.

Du kan også sende os en mail